Tassen bedrukken, het kan makkelijk!

U zoekt een makkelijk relatiegeschenk maar wilt niet terugvallen op bedrukte pennen of bedrukte aanstekers? Tassen bedrukken is dan voor u de ideale oplossing! U kunt heel gemakkelijk tassen laten bedrukken en het is ook nog eens goedkoop bij www.zintuig.nl. Bij het bedrukken van tassen kunt u vele kanten op waardoor u de juiste tas kunt vinden die bij uw bedrijf past. Er hangt nog een groot voordeel aan het bedrukken van tassen. Bij een tas moet u denken een grote ruimte voor uw bedrukkingen. Hierdoor zal uw bedrukking heel duidelijk opvallen en maakt u goed reclame voor uw bedrijf.

Wat kunt u verwachten van zintuig?

Bij zintuig zijn wij een expert in het bedrukken van tassen. Binnen het bedrijf heerst er een beleid op drie hele belangrijke pijlers die nader uitgelegd zullen worden:

  • Kwaliteit van bedrukkingen

Zintuig eist van de bedrukking op de tassen een hoge kwaliteit. Daarom heeft zintuig voor u uit meerdere fabrikanten de beste gekozen. Vervolgens is het heel belangrijk dat u de juiste bedrukkingstechniek kiest bij de tas. Bij elke tas heeft u een keuze uit verschillende bedrukkingstechnieken waardoor u gegarandeerd de beste bedrukking kunt vinden die bij uw bedrijf past.  Dit kunt u natuurlijk niet alleen beslissen en daarom heeft zintuig gekozen voor de juiste service als tweede pijler.

  • De juiste service

Bij de juiste service is het heel simpel. Zintuig.nl hangt pas op als u volledig tevreden bent met uw bedrukte tassen. Bij elke vraag die u stelt heeft zintuig twee antwoorden voor u terug. Bij zintuig staan we dag en nacht voor u klaar en kunt u ook na de levering van uw producten eventuele vragen stellen. Bij zintuig krijgt u ook ten alle tijden een voorbeeldproef opgestuurd voordat zintuig gaat beginnen met het bedrukken van uw tassen. Hierdoor weet u zeker of de bedrukking op de tas er goed uit ziet. Bent u niet tevreden met de bedrukking? Dan beginnen we gewoon helemaal opnieuw.

  • Snelle levering

Als laatste bent u bij zintuig verzekerd van een snelle levering van uw bedrukte tassen. Wij leveren wanneer de tas in voorraad is uw bedrukte tas binnen 2 weken na uw goedkeuring van het proefexemplaar. Als u dit proces sneller wilt laten verlopen is dit ook mogelijk en vraagt u uw product met spoed aan. Wanneer u een spoedaanvraag doet is het zelfs mogelijk om binnen 5 werkdagen uw tassen te bedrukken en te leveren.

Bent u geïnteresseerd?

U bent geïnteresseerd? Kom dan langs bij www.zintuig.nl of neem contact op met het nummer +31(0)35-6956000. Bij zintuig.nl staan we dag en nacht klaar om uw tassen te bedrukken. Tot snel bij zintuig.nl!