Een teak loungeset is robuust, duurzaam en luxueus!

Lekker loungen in de tuin, dat is wat we steeds vaker zien. Een mooie lounge set is de ideale plek om even tot rust te komen. Een teak houten lounge set is uitermate geschikt om een gezellige sfeer in de tuin te creëren, de robuuste uitvoering en het warme materiaal heeft een luxueuze uitstraling.

Daarbij is het teakhout ook nog eens duurzaam, dus je kunt extra lang genieten van je mooie lounge set. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een teakhouten lounge set. Je kunt bijvoorbeeld verschillende banken met elkaar combineren of je maakt gebruik van losse elementen, die met elkaar een grote teak loungebank maken. Voor welke combinatie je ook gaat, de Teakspecialist levert altijd kwaliteit. Onze teakhouten tuinmeubelen worden rechtstreeks door ons geïmporteerd uit Indonesië en wij werken alleen met A kwaliteit teak.

De Teakspecialist: comfort en kwaliteit

De teak bank wordt gemaakt van de teakboom en dit hout is uiterst stabiel. Dit betekent dat het hout weinig ‘werkt’ en niet gevoelig is voor houtrot. Dit komt de duurzaamheid ten goede. Natuurlijk leveren wij ook de bijbehorende kussens bij de banken, die het zitcomfort verhogen. In onze showroom in Naarden kun je zelf voelen hoe lekker de banken zitten. Meestal zijn de kussens ook in verschillende kleuren leverbaar. De loungesets zijn prachtig afgewerkt en zijn er in verschillende stijlen en uitvoeringen. Zo is er voor iedere smaak wel een geschikt lounge set te vinden. Ook op het gebied van andere teakhouten tuinmeubelen is er genoeg keus, op de website van De Teakspecialist kun je de modellen op je gemak bekijken, maar ook bestellen.
Garden Teak St tropez set 1