Telefoonabonnement vergelijken, is dit een goede keus?

Is een telefoonabonnement vergelijken een goede keus? Ja dat is het. Een telefoonabonnement vergelijken kost weinig tijd om tot een goede keuze te komen. Je kan namelijk bij het vergelijken alle providers zien. Daarbij kan je van te voren aangeven wat je precies wilt hebben. BelkostenWijzer geeft jou de beste manier om een telefoonabonnement te vergelijken.

telefoonabonnement vergelijken

Alle telefoonabonnementen vergelijken
Wanneer je op zoek bent naar een telefoon met een abonnement, maar weet je niet waar je moet beginnen? Geen stress. Het is niet raar dat jij het perfecte abonnement kan vinden. Er zijn zoveel opties met verschillende voorwaarden. Maar welke past nu echt bij jou? Daar kan je achter komen door telefoonabonnementen te vergelijken. Hier geef je als eerst aan wat bij jou past, en daarna krijg je de prijzen te zien. Hieruit maak je een keuze met de telefoon die jij wilt.

Er zijn zo veel verschillende providers op de telefonie markt die ook telefoons aanbieden. Je hebt ze waarschijnlijk allemaal wel voorbij zien komen. Maar allemaal met andere prijzen die jij zelf opschrijft. Daarbij zitten er ook steeds verschillende aanbiedingen tussen wat waarschijnlijk niet bij jou persoonlijk past. Hierdoor wordt het echt een enorme jungle.

Een telefoonabonnement vergelijken met een simpele site die alles vergelijkt
Op BelkostenWijzer kan je direct beginnen met vergelijken. Wat moet je doen? Gewoon de 3 stappen doorlopen. Zo begin je met het kiezen van de telefoon die jij wilt hebben. Daarna kies je hoeveel minuten je wilt hebben per maand. Meestal weten wij dit ongeveer al. Weet je dit niet? Dan kan je nog even contact opnemen met je huidige provider om te vragen hoeveel minuten je nu gemiddeld per maand gebruikt.

Daarna kies je hoeveel sms’jes wilt hebben. Vaak zit dit er tegenwoordig al direct bij. Daarbij gebruiken wij ook veel Whatsapp waardoor je niet direct sms’jes nodig hebt. Nadat je het gewenst aantal sms heb ingevuld, moet je het aantal MB invullen die jij per maand wilt krijgen. Weet je niet hoeveel MB je gebruikt, kan je ook kiezen voor zelf invullen. Hier krijg je dan een pop up waar je zelf per dag aangeeft wat je gebruik is voor bijvoorbeeld: surfen, e-mailen, social media en natuurlijk het gebruik van Whatsapp.

Wanneer je dan naar stap 2 gaat krijg je direct de deals te zien die bij jou gebruik past. Hierdoor hoef je niks meer in te vullen of op te schrijven. Zie je 3 providers waarbij jou gevoel goed is om te kopen, dan kan je deze selecteren en naar stap 3 gaan.

In stap 3 zie je alle voorwaarden en kosten in het abonnement. Echt alle kosten staan erbij. Zelfs de kosten voor het bellen in het buitenland zie je staan. Zo weet je direct waar je aan toe bent, en kom je dus nooit voor verassingen te staan.

Sim Only abonnementen vergelijken
Liever een sim only abonnementen vergelijken dat kaan ook op BelkostenWijzer. Dit gaat op dezelfde manier alleen kies je geen telefoon. Onze sim only’s zijn altijd up to date. Dit betekent dat je altijd direct de juiste prijs ziet.