Telegram Messenger downloaden

Telegram Messenger downloaden

Telegram Messenger is een messaging-app waar de privacy en snelheid hoog in het vaandel staan. Nu WhatsApp is overgenomen door Facebook is het voor veel mensen een goede reden om over te stappen op de veel veiligere online messenger Telegram. Veel WhatssApp gebruikers zijn bang dat Facebook het niet zo nauw neemt met de privacy van de WhatsApp gebruikers en zijn dus op zoek gegaan naar een goed alternatief en vonden dit in Telegram Messenger.

Telegram gratis downloaden

Telegram Messenger downloaden is helemaal gratis, maar ook het gebruik van Telegram is helemaal gratis dus geen abonnementskosten maar ook geen advertenties en registratiekosten. Telegram Messenger is zo veilig omdat de verstuurde berichten en data versleuteld verzonden worden, het is zo voor kwaadwillenden niet mogelijk om jouw berichten in te zien. Het is zelfs mogelijk om jouw verstuurde berichten nadat deze gelezen zijn door de ontvanger meteen te laten verwijderen! Ook wel Secret Chats genoemd, hierbij wordt er dus helemaal niets meer op de servers bewaard. Veiliger kan het dus niet. Ook wat de snelheid betreft zit het goed met Telegram, er wordt namelijk gebruik gemaakt van de cloud-technologie dit wil zeggen dat de data op meerdere servers is opgeslagen waardoor er geen tijdsverlies optreed als deze data geraadpleegd wordt. Met Telegram is het mogelijk om bestanden tot 1GB te versturen, dus ook voor het versturen van grote bestanden is Telegram de ideale messenger. Telegram downloaden kan voor meerdere platformen, zo is Telegram Messenger er voor iOS (iPhone en iPad), Mac, Windows Phone, Google Chrome en Windows. Het is met Telegram dus ook mogelijk om gewoon achter jouw computer te chatten, de berichten worden gesynchroniseerd zodat er op iedere device dezelfde data staat.

Als je Telegram download is het installeren van deze Messenger een fluitje van een cent. Ervaar nu dus zelf het gebruiksgemak en de snelheid van de online messenger die jouw privacy wel respecteert. Download Telegram vandaag nog.