Terrasoverkapping Wassenaar

Een terrasoverkapping aan uw huis zorgt voor verhoogd woonplezier. U heeft immers het hele jaar door toegang tot uw tuin en veel extra woonruimte. De mogelijkheden zijn groot: de eerste zonnestralen in het voorjaar, de laatste zonnige dagen in het najaar, alles komt binnen handbereik met een terrasoverkapping Wassenaar. Zelfs in de winter ontvangt u uw gasten “buiten” en kunt u genieten van het uitzicht op de natuur. Zonservice zonwering & terrasoverkapping heeft een ruime keus uit verschillende soorten terrasoverkappingen.

Soorten terrasoverkapping Wassenaar

Een terrasoverkapping van glas bestaat doorgaans uit een aluminium frame met glazen dak. Er zijn verschillende maten leverbaar en uw overkapping is uit te breiden tot een volledige tuinkamer.

Een glazen terrasoverkapping Wassenaar kan desgewenst worden geleverd met bijbehorende zonwering zoals rolgordijnen of vouwgordijnen.

Een terrasoverkapping Wassenaar met lamellen heeft het voordeel dat de lamellen kunnen worden geopend en gesloten al naar gelang uw behoefte. Zo sluit u makkelijk de zon buiten of laat deze juist binnen om warmte op te vangen.

Een terrasoverkapping van stof heeft als voordeel dat het vouwdak eenvoudig kan worden geopend en gesloten. Een combinatie van materialen is ook mogelijk.

De voordelen van een terrasoverkapping Wassenaar

Een terrasoverkapping geeft veel voordelen: het hele jaar door genieten van uw tuin en het buitenleven. Zelfs in de winter kunt u buiten vertoeven en op kille avonden geeft een warmtestraler u de benodigde warmte om tot laat in de avond toch buiten te zijn. Een regenbui of onverwacht harde wind is geen probleem en uw geplande barbecue kan doorgaan.

Een ander bijkomend voordeel van een terrasoverkapping is dat u uw tuinruimte kunt inrichten naar eigen smaak en de meubels niet hoeft te verplaatsen.

Een terrasoverkapping Wassenaar en accessoires

Omdat u uw tuinkamer het hele jaar door kunt gebruiken kunt u deze uitgebreid en naar smaak inrichten. Zonservice terrasoverkapping Wassenaar heeft een groot assortiment aan accessoires: warmtestralers, loungesets, barbecues, zonwering en nog veel meer. In de showroom kunt u de verschillende types overkapping bekijken en u laten adviseren bij uw keuze. Zonwering terrasoverkapping Wassenaar plaatst uw overkapping op deskundige en professionele wijze.