Top 5 e-Readers van 2014

Beste e-Reader lezers! Er is een nieuw jaar aan gebroken en dus ook een nieuw jaar met veel leesplezier. Daarom heeft e-readervergelijker.nl een top 5 gemaakt van de populairste e-Readers naar verwachting in het jaar 2014. De e-reader zal in 2014 nog populairder gaan worden onder de lezers omdat een e-reader fijn leest en goedkoper is in gebruik.

1. Sony Reader (PRS-T3)

De PRS-T3 is dunner, lichter en heeft een stijlvoller design dan zijn voorganger. De PRS-T3 is voorzien van een stijlvolle cover als je hem opent kun je meteen verder lezen waar je de laatste keer bent gestopt. Met het Advanced Page Refresh technologie vergeet je dat je naar een scherm kijkt. Dit is een unieke technologie van Sony en zorgt ervoor dat het omslaan van de bladzijden vloeiend verloopt. Deze e-Reader is zo dun, licht en compact dat je hem makkelijk mee kunt nemen in je jaszak en kan vansthouden met maar één hand.

2. Icarus8 – E800BK

De nieuwe Icarus8 heeft een schermformaat van 8 inch en komt daarmee het dichtste bij het formaat van een echt boek. De Icarus 8 is uitgerust met een helder elnk-scherm dit zorgt ervoor of het lijkt of je uit een echt papieren boek leest. Met de Icarus8 kunt u genieten van uw eBook zowel binnens- als buitenshuis op een haarscherp scherm.

3. KOBO Aura

De Kobo Aura is de enige echte premium eReader op de markt van dit moment. Deze Ereader is ontworpen voor de echt boekenworm en biedt een prettige leeservaring. Het E-Ink scherm is bijna niet te onderscheiden van een echt boek en biedt altijd een duidelijk zicht op het scherm, zelfs in het volle zonlicht. Ga helemaal op in je favoriete eBooks dankzij dit geavanceerde, extra grote scherm met hoge resolutie en het elegante design van de Kobo Aura.

4. PocketBook Mini

PocketBook Mini –  de naam zegt het al hij is perfect voor mensen die veel onderweg zijn. Dit komt door zijn kleine 5 inch E Ink scherm wat tijdens het reizen ideaal zal zijn. Kortom de PocketBook Mini is voor degenen die graag lezen in het vervoer ,in een cafe tijdens de lunch of tijdens een middagpauze. Met zijn lichte gewicht slechts 130 gram en de compacte afmetingen van 7,2 mm pas de PocketBook Mini in iedere broekzak.

5. Kobo Aura HD

De KoBo Aura HD e-Reader is de enige e-Reader op de markt met een ontwerp voor de veeleisende lezer de KoBo Aura HD e-Reader biedt een volledig meeslepende leeservaring en de meest papierachtiche E Ink scherm. Verdwaal in uw favoriete eBooks dankzij het geavanceerde, hoge-resolutie, extra grote scherm met een elegant ontwerp. Voor lezers die het beste willen is de KoBo Aura HD e-Reader de beste keuze. Geniet van een volledig niet  verblindende leeservaring op elk moment.

Wil je meer nieuwtje over ereaders lezen? Bekijk dan ons vernieuwde blog.