Tuinmeubelen van Fonteyn: gunstige prijzen, laatste trends

Tuinmeubelen kopen bij Fonteyn is een ware beleving! Natuurlijk kunt u uitgaan van hoge kwaliteit producten tegen gunstige prijzen. Maar bij Fonteyn bieden wij meer. Wij willen u bij de aanschaf van uw nieuwe tuinmeubelen graag inspireren en prikkelen. En waar kan dat beter dan in ons eigen tuin inspiratie centrum! Gelegen in onze eigen 35.000 m2 grote showroom in het Gelderse Uddel.

Tuinmeubelen gepresenteerd in sfeervolle tuinkamers

Onze tuinmeubel experts, trendwatchers en stilisten presenteren ons laatste tuinmeubelen aanbod in sfeervolle tuinkamers. Bekijk de laatste trends, kleuren en modellen op uw gemak. Probeer zelf uw ideale loungebank uit of neem plaats aan één van de prachtige tuinsets. Wij staan 6 dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van het beste advies.

Fonteyn tuinmeubelen in de prijzen!

Dat onze tuinmeubelen van hoge kwaliteit zijn is bij de jury van de branchevereniging van tuinmeubelen en de gemeente Apeldoorn niet onopgemerkt gebleven. Fonteyn is het afgelopen jaar bekroont met 2 eervolle titels, namelijk ‘De Beste Tuinmeubelwinkel van Nederland 2013-2014’ en ‘Beste Onderneming in de categorie MKB en Detailhandel’.

De overkoepelende branche vereniging van tuinmeubelen schreef over Fonteyn in het jury rapport:

“Fonteyn is een gepassioneerde en gedreven jonge onderneming met veel gevoel voor de juiste trends en ontwikkelingen in tuinmeubelen, die dicht op de huid van de consument blijven zitten. In een even prikkelend als aangenaam tuinmeubel inspiratiecentrum, dat erop is gericht om onbegrensde ideeën aan te reiken aan de consument.”

Tijdens het Business Event van de gemeente Apeldoorn waren wij trotse winnaar van de Beste Onderneming in de categorie MKB en Detailhandel. De jury oordeelde:

“Bij Fonteyn Outdoor Living Mall draait alles om de klant, alle activiteiten zijn daar ook op toegespitst. De Fonteyn academie is heel bijzonder, om de kwaliteit van de onderneming verder te verbeteren, maar ook omdat het er voor zorgt dat de medewerkers beter in hun vel zitten!”