Tuniek

Jong gedragen is oud gedaan

Toen ik nog jong was 5 jaar oud, droeg ik al graag jurken. Mijn moeder werd er gek van. Op het moment zij met een broek thuis kwam dan begon ik spontaan te huilen. Het enige wat ik wilde dragen waren mooie jurkjes. Het liefst jurkjes met tierelantijntjes, een strik, een knoopje een glimmend lint.
Tuniek

Voorliefde voor jurken

Mijn voorliefde voor jurken was dus al op jonge leeftijd begonnen. Mijn kast hing vol met schattige jurkjes. Als er een docent van de basisschool langs kwam voor een jaarlijks gesprek, dan liet ik altijd vol trots de jurkjes in mijn kast zien!

Tunieken

Je wordt ouder en de schattige jurkjes maken plaats voor degelijke jurken. En deze jurken hebben weer op een gegeven moment plaats gemaakt voor tunieken. Het voordeel aan tunieken is dat ze altijd boven de knie vallen. Onder mijn tuniek trek ik een skinny jeans aan of een legging.

Kijk op het voorjaar

Met kijk op het voorjaar verheug ik me al weer op wat er in de winkels verkocht gaat worden. Mijn ideale voorjaarsoutfit is een trendy tuniek met een spijkerjasje erop en een legging met stevige boots.  Laatst zag ik op de website www.tootz.nl een leuk mode merk Hot Lava. Via Tootz verkopen ze veel tunieken van dit merk. Het is een merk voor dames die van kleding houden met een Oosters tintje. Als ik de tunieken zal moeten omschrijven: hippie, trendy, fris, kunstzinnig.

Mijn tip voor een trendy voorjaarsoutfit
Houd je make- up zo natuurlijk mogelijk. Trek mooie accenten om je ogen door gebruik van een eyeliner. In het voorjaar draag ik altijd een spijkerjasje en een trendy shawl boven mijn outfit. Met wisselend weer, kun je kledingstukken wisselen en zo heb je het nooit te koud of te warm.

Laat het lekkere weer maar komen!