Uw huis isoleren kan veel geld opleveren

Het is een investering maar volgens de president van de Nederlandse banken zijn we uit de crisis. Nu we deels uit de crisis zijn is het een goed moment om uw geld in uw huis te steken. Doordat prijzen naar beneden zijn gegaan, is het relatief goedkoop om uw huis te laten isoleren. U bespaard gelijk veel geld op de energiekosten. Er gaat namelijk weinig warmte meer verloren doordat uw huis is geïsoleerd. De waarde van het huis stijgt per direct na de isolatie. U kunt als u later een ander huis wilt hebben uw huidige huis voor een mooi bedrag verkopen.

Spouwmuur isoleren

Het isoleren van de spouwmuur wordt tegenwoordig bij alle nieuwbouw huizen gedaan. Bij oudere huizen is deze ruimte nog leeg en gaat er veel warmte door verloren. Misschien weet u niet wat spouwmuurisolatie is, wij zullen het u even uitleggen. Bij het bouwen van een huis laten de bouwbedrijven een ruimte tussen uw buiten- en binnenmuur. Dat is uw spouw. Bij het isoleren van de spouwmuur spuiten de experts isolatie materiaal in de spouw van uw huis. U heeft het bedrag dat u kwijt was voor de isolatie zo weer terug. Het is daarom een goede investering, denk er over na en laat uw spouwmuur isoleren.

Gevel isolatie

Als u bereid bent om meer te isoleren dan alleen uw spouwmuur dan kunt u ook nadenken over gevel isolatie. Gevel isolatie is een goedkope vorm van isolatie. Er veranderd niks aan het uiterlijk van uw huis. De experts die werken het geïsoleerde stuk mooi weg door pleister of gevelbewerking. Na de isolatie bespaard u al gelijk geld. Na 5/6 jaar heeft u het geïnvesteerde geld alweer terug verdiend. En dan niet te vergeten dat het rendement van uw huis aanzienlijk verhoogd is. Uw bent uw huis zo kwijt als u deze in de toekomst wilt verkopen.