Vergaderlocatie Amsterdam

Een representatieve en betaalbare vergaderlocatie in Amsterdam vinden is niet altijd even gemakkelijk. Zeker in Amsterdam waar veel representatieve panden staan, maar de vraag steevast hoger is dan het aanbod, kunnen de kosten voor een mooie vergaderlocatie weleens de pan uit rijzen. Een alternatief kan dan zijn om een dorpje verderop te gaan kijken waar de bereikbaarheid vanuit verschillende delen van het land nog steeds geweldig is, maar de drukte net wat minder. We hebben het hier over Abcoude, een mooi dorpje aan het riviertje Het Gein.

Origineel vergaderen

Een originele vergaderlocatie is het en zal het waarschijnlijk ook altijd blijven. Tussen de koeien, maar onder de rook van het levendige Amsterdam. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid en is er ook een mogelijkheid tot uitgebreide catering. Deze catering is helemaal te personaliseren. Wilt u alleen een kopje koffie drinken met uw werknemers of uw gasten, geen probleem. Wilt u na de vergadering ook nog genieten van een uitgebreide lunch, geen probleem. En dat allemaal binnen de rust van een oude boerderij of ander geweldig pand in één van de omliggende dorpjes van Amsterdam.

Perfecte bereikbaarheid

Waar het voor mensen buiten Amsterdam nog weleens een ramp kan zijn om Amsterdam te bezoeken, is Abcoude en de omliggende dorpen van Amsterdam een ware verademing. Gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg en bovendien scheelt het veel file op het laatste stukje vanaf het centrum. Een perfecte vergaderlocatie op een steenworp van Amsterdam dus. Met gastheren en gastvrouwen die u welkom heten heeft u een zeer inspirerende locatie binnen handbereik. Ook de prijs van de locaties is schappelijk vergeleken met de locaties in de binnenstad van Amsterdam. Kijk gerust eens op de website en kom vergaderen op een mooie vergaderlocatie Amsterdam.