Verschillende soorten camera’s van de GoPro HD Hero3 serie

De GoPro, het bekende merk van actioncamera’s. De HD Hero3 is een erg goede camera, maar er zijn ook nog meerdere camera’s die hier onder vallen. Zoals de Surf, Motorsport en de Adventure editie.

De Surf editie:

Deze is speciaal gemaakt voor mensen die aan watersporten doen en dit willen vastleggen. Deze camera is de gezochte camera voor surfers of andere watersporters. Met de accessoires die je erbij krijgt kan je de camera makkelijk aan je surfplank of aan je boot vastmaken. Hiermee kan je super scherpe beelden vastleggen tijdens het watersporten.

De Camera beschikt over Wi-Fi waardoor je hem kan verbinden met je smartphone, hierdoor kan je direct alles terugkijken op je telefoon, maar ook live mee kijken met de lens. Verder kan je met je telefoon dan de camera besturen, je kan  de opname stoppen en weer starten.

Met de 12 megapixel camera kan je uitstekende video’s of foto’s maken. Met deze camera is er ook een optie om over te gaan tot 30 frames per seconde, hierdoor kan je handig een mooie foto maken van iets dat snel beweegt.

De Motorosport editie:

Deze is speciaal gemaakt voor motorsporters, de camera is uiterst geschikt voor gebruik in auto of motor. De camera is makkelijk te monteren aan je dashboard of aan je helm. Met de 4k resolutie film je een erg goede beeldkwaliteit.

Ook kan je beelden in slow-motion vastleggen aangezien de camera over 240 frames per seconde beschikt. Net als met de Surf editie kan je  de Motorsport camera ook met Wi-Fi verbinden aan je smartphone.

De Adventure editie:

De Adventure camera is een camera voor elke actiesporter, of je nou fietst of skiet, de camera is overal voor te gebruiken. Het heeft net als de andere HD Hero3 camera’s een 4k resolutie waardoor je erg goede beelden schiet. Ook zit er Wi-Fi ingebouwd zoals de andere camera’s, dit brengt vele voordelen met zich mee.