Vervoer je spullen duurzaam in houten kisten of palletboxen

Palletboxen van de hoogste kwaliteit

MP Packaging maakt de beste palletboxen in Nederland. Wil je een betrouwbare en duurzame oplossing voor goederenvervoer in binnen- en buitenland, dan ben je bij ons aan het goede adres. Al vijftien jaar lang verkoopt MP de meest robuuste houten kisten aan de internationale marktleiders. De typisch Nederlandse degelijkheid, schappelijke prijzen en ingenieuze constructie maken de boxen van MP tot de allerbeste keuze voor iedere onderneming. De modulaire constructie zorgt bovendien voor een groot scala aan mogelijkheden. Zo vind je altijd de geschikte palletbox vindt. De boxen van MP zetten de standaard voor internationaal vervoer.

Houten kisten, een praktische en betrouwbare oplossing

Welke eisen je ook stelt, en waar je de palletboxen ook voor nodig hebt, bij MP Packaging vind je probleemloos wat je nodig hebt. De houten kisten voldoen aan de internationale eisen en zijn praktisch niet kapot te krijgen: gemiddeld hebben de boxen een levensduur van vijftien jaar of langer. Met de beste kwaliteit hout worden in Veldhoven de meest robuuste en betrouwbare houten kisten in elkaar gezet. Dat kan in de Nederlandse of Europese standaardmaten, maar MP Packaging levert op aanvraag ook maatwerk. De kisten zijn relatief licht, en worden ingezet in allerlei industrieën.
Dankzij de slimme bouwvorm zijn de houten kisten van MP aan te passen aan de situatie waarin ze gebruikt worden. De modulaire constructie optimaliseert het gehele logistieke proces, doordat pallets met gebruik van opzetwanden in elkaar gezet kunnen worden en uit elkaar gehaald kunnen worden. Dat biedt veel flexibiliteit, maar ook ruimtebesparing tijdens leeg vervoer. Dat gaat dankzij de hoge kwaliteit overigens niet ten koste van de levensduur. Op onze website vind je alle informatie die je nodig hebt over de verschillende beschermende kisten van MP. Er zijn al meer dan anderhalf miljoen palletboxen verkocht aan vele tevreden klanten wereldwijd.