Voordelig bellen met simonly

Voordelig bellen met een simonly abonnement, dat wil iedereen toch tegenwoordig? Tegenwoordig zijn er erg veel aanbieders op het gebied van mobiele telefonie, zij beweren allemaal de goedkoopste te zijn. Echter komt u vaak bedrogen uit want als u een maand nadat u een nieuwe telefoon heeft aangeschaft de rekening ziet dan schrikt u vaak, waarom?

Nou heel simpel het is natuurlijk heel leuk zo’n mooie nieuwe telefoon. Maar vaak als u een nieuwe telefoon heeft wilt u dit natuurlijk aan al uw familie, kennissen, en vrienden laten weten. U stuurt dan natuurlijk een smsje aan al uw contacten in uw telefoon. maar aangezien bij de meeste providers een sms bericht al gauw 23 cent kost bent u vaak al direct een aantal euro’s kwijt wanneer u een sms naar al uw contacten stuurt. Maar wanneer bij een simonly vergelijken abonnement de juiste opties aanvinkt, ziet u dat u erg snel een soms wel heel veel kunt besparen. Zelfs wanneer u naar al uw contacten een sms bericht verstuurt. Met een simonly abonnement bent u vaak alleen al veel voordeliger uit dan met een compleet toestel met nieuw abonnement.

U kunt al een simonly abonnement hebben voor 8 euro in de maand, dat is al een stuk voordeliger dan wanneer je een compleet abonnement hebt. Bij een telefoon abonnement betaald u al snel 40 euro in de maand en dan zijn daar nog niet eens de andere kosten bij gerekend zoals, smsjes, belminuten, en internet verbruik. En voor al het internet gebruik is een gevaarlijk addertje onder het gras, want als u boven uw bundel uitkomt dan kost een extra mb aan dataverkeer al gauw 3 euro extra kunt u nagaan wat het kost als u 100 mb over uw internet bundel uitkomt. Hier heb je met een simonly abonnement van de phone house dus geen last van omdat je die kunt instellen in hoeveel internet u wilt of denkt te gebruiken per maand. Ik zelf heb het ook gedaan en ik bespaar op jaarbasis bijna 400 euro. Daar kan ik nu lekker een weekendje mee weg met het hele gezin.

Ik zou gewoon eens kijken wat voor u de mogelijkheden zijn, en wie weet bespaart u net als ik wel honderden euro’s per jaar.