Waar kan ik led verlichting allemaal voor gebruiken?

Waar kan ik led verlichting allemaal voor gebruiken?

Led verlichting heeft vele voordelen. Doordat het in allerlei vormen en kleuren beschikbaar is kan het als sierverlichting gebruikt worden, denk hierbij aan de; kermis, kerstverlichting, festivals, tv’s etc. Ledlampen geven heel weinig warmte af, dit is voordelig om het te gebruiken in de tuin. Zo hinder je de planten zo min mogelijk met de temperatuur en is de kans veel kleiner dat het in brand gaat vliegen. Doordat het weinig warmte afgeeft is de duurzaamheid ook groot. Led verlichting gaat lang mee, qua de hoeveelheid brand uren maar ook het stroomverbruik. Daardoor raad de overheid het gebruik van led lampen zoveel mogelijk aan. Ze zijn zelfs zuiniger dan spaarlampen. Hierdoor wordt straatverlichting vervangen door ledverlichting. Het enige kleine nadeel hierbij is dat led lampen hogere aanschafkosten hebben dan andere lampen. Dit haal je er op de lange termijn uit door de lagere energiekosten. Grote voetvalstadia of andere sportvelden gebruiken ook led verlichting. Denk maar is aan de gigantische schijnwerpers in de hoeken van het stadion. Het voordeel van led hierbij is dat ze dimbaar zijn zodat felle licht niet hindert, ze meteen op volle potentie kunnen schijnen en ze niet vaak vervangen hoeven te worden.
Ledverlichting wordt veel gebruikt in de tuinbouw. Rode en blauwe ledlampen schijnen op de planten. Led verlichting heeft de hoogste licht intensiteit tegenover gloeilampen, halugeenlampen en spaarlampen.

Batterijen

Led verlichting werkt uitstekend op batterijen. Vergeleken met de andere soorten erlichting hoef je de batterijen vééél minder vaak te vervangen omdat ze zo ontzettend zuinig zijn. Hierdoor is led verlichting op batterijen erg gebruiksvriendelijk en je hebt geen vervelend snoer meer. Ook op batterijen heb je alle mogelijkheden zoals het dimmen van licht en verschillende kleuren.

Waar kan ik het beste online led lampen kopen?

Op batterijlicht.nl kunt u verlichting online kopen, er is een breed aanbod, voor ieder wat wils, een uitstekende service en snelle bezorging!