Wat is een goede verticuteermachine?

Het voorjaarseizoen begint

Alle planten groeien als een gek in het voorjaar. Onderhoud is nodig als u wilt voorkomen dat uw tuin of terrein er uitziet als een grote bende. Verticuteermachines verzorgen als geen ander uw gazon. Met een speciale techniek snijden de messen in de grond. Hierdoor wordt uw gazon weer beter als het last heeft van mos, onkruid of u het lange tijd niet heeft verzorgd. Geef het onkruid geen kans met de verticuteermachines van Tielbürger.

Waarom een Tielbürger?

Omdat u net zoals iedereen voor een goede prijs kwaliteit verhouding gaat. Omdat u snel een mooi gazon wilt hebben. Omdat u hier niet veel moeite voor wilt doen. Omdat het simpelweg de beste optie is. Tielburger is al 60 jaar leider in de branche waar het gaat om onderhoud voor uw tuin. De robuuste en betrouwbare machine leveren bovendien ook veel gebruikersgemak zodat de klus snel kan worden gedaan en u nog plezier beleeft ook.
Ze bieden een groot assortiment met verschillende prijsklasse’s, grootte’s en verschillende type’s voor een persoonlijke aanpak. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor de gewone tuin van de particulier of het gigantische veld van een vereniging. Daarnaast zijn er optionele opties zoals accessoires die u toe kan voegen. Bijvoorbeeld een opvangbak. Een enkele machine is al multifunctioneel door het unieke wissel-systeem. Verschillende raamwerken met diverse systemen kunnen met de hand altijd snel gewisseld worden. De mes-as is uitgerust met een veiligheidssyteem ter voorkoming van mes breuk door stenen, wortels en andere harde voorwerpen.

De beste leverancier

Wij raden u aan om een kijkje te nemen bij distributeur donatvanderhorst.nl. Deze distributeur levert uitstekende service doordat hij verstand van zaken heeft en al lange tijd in de branche zit. Nergens anders vindt u een Tielbürger verticuteermachine tegen een betere prijs. Daarnaast levert hij ook maai-, strooi- en veegmachine‘s, aanbouwwerktuigen en hakselaars.