Wat weten we tot nu toe van de OnePlus One?

De OnePlus One is op dit moment één van de meest besproken smartphones. Reden, het toestel is ontzettend scherp geprijsd en beschikt over specificaties en hardware die we zien terugkomen in high-end smartphones als de Galaxy S5, Xperia Z2 en LG G3. De OnePlus One is haast te mooi om waar te zijn. Helaas is het toestel nog niet in Nederland verkrijgbaar, maar de vraag naar het toestel begint steeds verder toe te nemen. Waar high-end smartphones van dit moment al snel rond de 600 euro kosten, zal de OnePlus One smartphone nog niet eens 200 euro gaan kosten. Of in ieder geval, ergens in die range. Meer informatie over de OnePlus One vind je op OnePlusOneNL.

Het bedrijf OnePlus is een nieuwe smartphone fabrikant, die probeert een voet aan de trapper te krijgen op smartphone gebied. Ze hebben als doelstelling om de smartphone markt te veroveren en om de kijkharde concurrentie strijd aan te gaan met bekende smartphone fabrikanten. Het motto van OnePlus is niet voor niets “Never settle”, wat wil zeggen dat ze altijd op zoek zijn naar verbetering in innovatie. Dat beloofd wat voor de toekomst. Vele smartphone fabrikanten zijn ook absoluut niet blij met de opkomst van deze prijsvechter, aangezien dat de verkopen van hun smartphones in gevaar kan brengen.

Zoals gezegd is de OnePlus One nog niet in Nederland verkrijgbaar. Wanneer het toestel precies beschikbaar zal zijn is nog niet bekend, maar het zal niet heel lang meer duren. Mede door de geweldige specificaties en prijs is het toestel meer dan welkom!