Werk pigmentvlekken weg met Lancôme Dreamtone

Je hebt niet altijd make-up nodig om bepaalde oneffenheden in het gezicht weg te werken. Veel foundations of gezichtscrèmes verbergen pukkeltjes of donkere vlekken, waardoor ze wellicht minder zichtbaar zijn, maar niet permanent worden verwijderd of worden voorkomen. Daar brengt Dreamtone van Lancôme verandering in. Dankzij de drievoudige technologie van Dreamtone kun je ook zonder make-up een mooie teint creëren. Lancôme Dreamtone is voor vrouwen met een lichte, lichtbruine en donkere huid.

Drievoudige werking van Dreamtone
De formule van Lancôme Dreamtone heeft een corrigerende werking op de huid, maar dat is niet het enige dat Dreamtone bewerkstelligt. Voor ieder huidtype en pigmentprofiel biedt Lancôme Dreamtone drie belangrijke formules. De gezichtsverzorging van Lancôme helpt puistjes zichtbaar te verminderen en niet alleen te verbergen. Doordat Dreamtone de melanineconcentratie reguleert, worden (pigment)vlekken geminimaliseerd. Hierdoor krijgt je huid weer een egale teint. Met de Dreamtoner van Lancôme worden oneffenheden, een grauwe teint, donkere plekjes en een rode huid verholpen. De innovatieve aanpak van Lancôme heeft verbluffend resultaat. Dreamtoner gezichtsverzorging geeft je huid weer een gezonde uitstraling zonder vervelende vlekjes. De huid voelt heerlijk zacht aan.

Effectiviteit Lancôme Dreamtone
Dreamtone is voornamelijk ontwikkeld om pigmentvlekken te verminderen en te voorkomen. In slechts 8 weken zal je al positief resultaat zien. Pigmentvlekken zullen voor tweederde permanent verdwenen zijn. In de eerste week na het gebruik van Lancôme Dreamtone gezichtsverzorging zal je merken dat je huid een egalere teint heeft gekregen. Dankzij een stralend gezicht zonder oneffenheden kunnen vrouwen ook zonder make-up de deur uit.

Of je nu een lichte of donkere huid hebt, met de Dreamtoner van Lancôme creëer je de teint die jij wenst.