Wil je je bh onzichtbaar hebben? Dat kan met de sticker bh

Als je een keer in een situatie terecht komt dat je een mooi jurkje aan kan trekken dan doe je dat natuurlijk. Het shoppen van een leuk jurkje is natuurlijk leuk. Stel dat je een jurkje koopt waarbij de schouders en/of de rug onbedekt blijven dan is er nog wel een puntje waar je aan moet denken. Welke bh kies je erbij.

Het is natuurlijk een beetje jammer als je helemaal de show gaat stelen, en er komen dan boven je jurkje van de lelijke bh bandjes bovenuit. Die zichtbare bh bandjes, dat is tegenwoordig helemaal niet meer nodig. Dankzij de sticker bh. De sticker bh is een bh die je op je lichaam plakt. Vandaar ook de naam sticker bh. De sticker bh heeft 2 afzonderlijke cups die je op je borsten plakt. Geen zorgen, een sticker bh heeft zuivere siliconen, dit is niet schadelijk voor je lichaam.

Als je de cups van een sticker bh op je lichaam hebt geplakt dan kan je deze met elkaar verbinden door het koppelstukje van de cups van de sticker bh met elkaar te verbinden. Zo is de sticker bh een volwaardige bh, alleen heb je bij een sticker bh geen last van het feit dat je overal irritante bandjes ziet lopen. Door een sticker bh te dragen zie je namelijk geen bandjes over je schouder lopen, maar ook niet over je rug. Met een sticker bh kan je dus ieder jurkje aan wat je wilt, zonder dat je je bh ziet. Een sticker bh maakt je dus extra sexy.