winkels amsterdam

Waar vind u de meest leukste winkels amsterdam? Wij hebben dit voor u gesorteerd op categorie maar ook op naam. Dus wanneer u nu op zoek bent naar een bakkerij, modewinkel, snoepwinkel, kunstswinkel of welke winkel dan ook, u vind dit overzichtelijk op onze website inclusief extra informatie zoals openingstijden, winkelnieuws en meer.

Winkelgebieden

Amsterdam is de grootste stad van Nederland, ook vind u in de hoofstad van Nederland de meeste winkels van heel Nederland! Al deze winkels kunnen zich onmogelijk vestigen in het centrum. Hier is kortom geen plek voor, hierdoor heeft de gemeente in het verleden besloten de winkels op te delen in zogenaamde winkelgebieden, u kunt hierbij denken aan de winkelgebieden; centrum, oud-zuid, Westpoort, Osdorp en nog veel meer.

Openingstijden

De meeste winkels amsterdam zijn 7 dagen geopend! De wat kleine winkels zijn niet allemaal op zondag geopend. Wij verzoeken u dan altijd wanneer u van plan bent op zondag in Amsterdam te gaan shoppen de openingstijden te controlen, dit om eventuele teleur stellingen te voorkomen.

Gezellig, sfeervol en druk

Doordat de winkels elke dag open zijn, de stad ruim 1 miljoen inwoners heeft en dat de stad elke week duizenden bezoekers trekt is het altijd sfeervol en lekker druk. Houd u hier rekening mee wanneer u vertrekt. Zeker wanneer u voornemens heeft uw auto te parkeren in het centrum van Amsterdam is ons voorstel altijd tijdig te verstrekken. Door de drukte onstaat er vaak een gezellig sfeertje. Veel shoppers nemen na een dagje winkelen vaak een drankje in de straatjes achter het centrum, denk hierbij bijvoorbeeld aan de Jordaan of de Pijp. Hier vind u vele sfeervolle
kroegjes en lunchrooms.

Winkelnieuws

Winkels komen en gaan, wilt u weten wat het laatste nieuws is, welke nieuwe winkels worden verwacht in Amsterdam? Wij hebben dit voor u gebundeld overzichtelijk en duidelijk verzameld.