Yogastudio Zijn in Yoga Groningen

Even buiten het centrum van Groningen is Yogastudio Zijn in Yoga gevestigd. In een ontspannen en relaxte sfeer kunt u genieten van yogalessen, workshops en cursussen.

WAAR WORDT BIJ YOGA GRONINGEN AANDACHT AAN BESTEED?

Onder deskundige en gediplomeerde leiding worden tijdens Yoga Groningen allerlei aspecten binnen de yoga behandeld. Lichaamshouding en ademhaling zijn hiervan een duidelijk voorbeeld. Allerlei oefeningen zijn specifiek gericht op deze twee activiteiten. U zult versteld staan van het feit dat veel mensen een verkeerde lichaamshouding en ademhaling hebben. En ook dat daar heel snel iets aan te doen valt en u zich stukken beter en energieker gaat voelen. Mits u onze lessen gaat volgen, uiteraard!

NOOIT ONAAMGENAAM GROTE GROEPEN

Bij Yoga Groningen zijn de groepen nooit onaangenaam groot en komt iedereen tot zijn of haar recht. De sfeer is altijd ontspannen en de lessen worden gegeven op een prachtige locatie aan de rand van het centrum van Groningen.

INFORMATIE EN CONTACT

Voor meer informatie mailt u naar info@zijninyoga.nl. U kunt natuurlijk ook onze site bezoeken. Daar vindt u veel informatie over de lessen/cursussen/workshops etc. en eigenlijk alles wat u weten wilt. Maar, schroomt niet als u op- of aanmerkingen heeft en voor vragen die niet op de site beantwoord konden worden. Of misschien is een proefles wel iets voor u?