Zelf een fotoboek maken

Bij terugkomt van je vakantie heb je vaak een hele serie aan foto’s gemaakt van de mooiste locaties en bijzondere ervaringen die je hebt beleefd. Deze foto’s heb je uiteindelijk gemaakt om je zelf, of misschien andere te laten genieten van die prachtige tijd. Wat is in zo’n geval nou mooier dan je foto’s te bundelen in een prachtig zelfgemaakt fotoboek.

 

Soorten Fotoboeken

Fotofabriek heeft tientallen soorten en maten fotoboeken. Globaal gezien bestaan er vier soorten fotoboeken, het Fotoalbum spiraal, Fotoalbum standaard, fotoalbum deluze en fotoboek exclusief.  De drie populairste fotoboeken zijn:

Fotoalbum Deluxe

Maak goedkoop een fotoboek met harde kaft. Hardcover fotoboeken in verschillende formaten. Dit luxe fotoboek is ideaal voor vakantiefoto’s en is voorzien van een hardcover omslag met gratis foto, tekst en rugtitel. Verkrijgbaar in a4, a5 formaat en ook nog in 21×21 cm en 30×30 cm. Bij een aantal van de Deluxe fotoboeken heb je ook de mogelijkheid om het boek met een foam cover (zachte cover) te maken.

Fotoalbum standaard

Maak een goedkoop fotoboek met een flexibele omslag. De beste prijs-kwaliteit verhouding.  uitermate geschikt om je hoogtepunten te bundelen van een mooie vakantie of weekendje weg.

<strong>Fotoboek Exclusief liggend L</strong>

Het Fotoboek Exclusief liggend L is een fotoboek voor de ware fotografie liefhebber. Het is het mooiste en het grootste liggende Fotoalbum in ons assortiment (36x30cm). Dit fotoboek heeft opengeslagen een breedte van maar liefst 72 cm, dit maakt hem perfect voor bijvoorbeeld je mooiste panoramafoto’s.